Burno!

VANDA GRIZE, IKARDI BI DA SE LJUBI! GOTOVA SAGA: Počelo je na Instagramu, tamo se završilo - opet su zajedno! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Vanda Nara i Mauro Ikardi pokazali strast na društvenim mrežama i potvrdili pomirenje.

Izvor: Instagram/printscreen/wanda_icardi

Deset dana je trajala latinoamerička serija u režiji Vande Nare, a izgleda da je sada sve na svom mestu. Nakon što je supruga i klijenta Maura Ikardija na Instagramu optužila za prevaru rečenicom ''Još jednu porodicu uništio si zbog kurve'', atraktivna Vanda rešila je da mu oprosti.

Nakon više od nedelju dana ''pregovora'', pretnji upućenih PSŽ-u koji nije nije kriv, drame na Instagramu, potpisanih papira za razvod i povremenog javljanja ljubavnice Marije Eugenije ''Čine'' Suarez i nekadašnje devojke Dijega Armanda Maradona Veronike Ojede, stigao je snimak pomirenja.

Na svom Instagram profilu Vanda Nara okačila je kratak video na kom se ponovo zaljubljeni par strasno ljubi.

Za početak oboje poziraju gledajući u kameru, ali ubrzo prelaze na poljubac koji se pretvara u ugriz za donju usnu Maura Ikardija. Vanda je na ovaj način još jednom obeležila teritoriju i pokazala svim stranama zainteresovanim za argentinsku sapunicu da je Ikardi ponovo njen.

Ovo je Instagram stori o kom se priča:

Podsećamo, Mauro Ikardi i Vanda Nara u braku su već više od sedam godina. Oni su se upoznali dok je Mauro bio saigrač sa Maksijem Lopezom, argentinskim napadačem koji mu je mnogo pomogao u karijeri i kog je smatrao najboljim prijateljem i idolom. Ipak, uspeo je da mu uništi život i porodicu, tako što je ušao u avanturu sa Vandom.

Po nekim informacijama, Vanda je Maksija varala sa Maurom dok su bili u braku, a nakon razvoda se ubrzo udala za mladog fudbalera. Tu sagu pratili su veliki skandali pošto bivšem suprugu nije dozvoljavala da viđa decu, oblačila im je Ikardijeve dresove i vodila ih na utakmice koje igra njihov očuh.

U međuvremenu, Vanda je postala i agent Maura Ikardija, pa je ona najzaslužnija za transfer u Pariz nakon što je nekoliko godina želeo da napusti Inter. Po njenim rečima tražili su je i drugi fudbaleri, ali o njihovim karijerama nije želela da vodi računa jer je zbog Maura taj posao radila iz ljubavi.

Pogledajte kako izgleda atraktivna Vanda Nara: