Fudbal

ZBOG NJE JE IZBILA FRKA - IKARDI JE VARAO VANDU: Ima troje djece, skoro se razvela, pa smuvala fudbalera! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Pretpostavlja se da je zbog avanture sa njom propao Ikardijev brak!

Izvor: Instagram/sangrejaponesa/wanda_icardi/printscreen

Vanda Nara podigla je mnogo prašine juče, kada je u otpratila sa Instagrama Maura Ikardija, a zatim mu i posvetila jednu poruku na toj društvenoj mreži. Ona je otkrila da se njihov brak raspao, pa su od tada njih dvoje jedna od centralnih tema svjetskih medija.

 Nije trebalo dugo da se sazna šta je razlog za pucanje braka koji je trajao više od sedam godina. Po svemu sudeći, Mauro je Vandu prevario sa argentinskom glumicom Marijom Eugenijom ''Činom'' Suarez (29), koja je bila prijateljica njegove supruge!

Za sada je ovo samo na nivou spekulacija, ali ne bi bilo iznenađenje da je sve što o čemu spekulišu mediji u Francuskoj zapravo tačno. Sjećate se, i Mauro Ikardi je Vandu preoteo jednom od svojih najboljih prijatelja, nekadašnjem saigraču i idolu, Maksiju Lopezu.

Argentinska glumica je bila Vandina prijateljica, a od juče se ni njih dvije ne prate na društvenim mrežama!

Pogledajte kako izgleda Eugenija Suarez:

Moguće je da je baš na nju mislila kontroverzna Vanda kada je napisala Mauru ''uništio si porodicu zbog kurve'', aludirajući na aferu koju ne želi da mu oprosti.

Tokom prethodnih godina njihov brak djelovao je veoma skladno, ali sada se sve ruši kao kula od karata. Razlog za to mogao bi da bude preveliko povjerenje koje je nekadašnje TV lice, a sada fudbalski agent, imala u fudbalera PSŽ-a. 

Tako je, svojevremeno, Maksi Lopez njoj previše vjerovao.

A ovako izgleda Vanda Nara:

A šta se za sada zna o Čini Suarez?

Ona je glumica, model i pjevačica, a ima i burnu ljubavnu istoriju.

Bila je u vezi sa glumcem Nikolasom Kabreom sa kojim ima ćerku i u braku sa glumcem Bendžaminom Vikunjom sa kojim ima dvoje djece. tokom 2021. godine se razvela, a nije dugo vremena prošlo pre nego što je osvojila poznatog fudbalera.

Ukoliko su navodi inostranih medija tačni, ona je već neko vrijeme ljubavnica Maura Ikardija i zbog toga je pukao jedan od najzanimljivijih brakova u svijetu sporta.