OBRT!

ISTORIJA SE PONAVLJA - VLAHOVIĆ KAO BAĐO PRIJE 30 GODINA: Liverpul nudi više novca, ali Dušan će "ujesti" Violu za srce!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Gdje će Vlahović? Gotovo da je izvjesno da ostaje u Italiji...

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je bez ikakve sumnje jedan od najtalentovanijih i najtraženijih fudbalera svijeta, a gotovo da nema sumnje da će narednog ljeta promijeniti sredinu pošto je odbio novi ugovor u Fiorentini.

Ponudili su mu najveći novac u istoriji kluba, međutim Vlahović je navodno odbio zbog "izlazne klauzule" od 80 miliona eura, a sada mediji u Italiji prenose da će njegov karijeri put izgledati vrlo slično kao Federika Kjeze, fudbalera koji je takođe bio heroj navijača Fiorentine, a onda ih razočarao.

Naime, za Federika Kjezu se interesovao Liverpul i nudio više novca nego Juventus, ali je italijanski ofanzivac prešao u redove "stare dame", a navodno bi isto moglo da se deši i sa Dušanom Vlahovićem.

Aktuelni ugovor Vlahoviću ističe na ljeto 2023. godine, zbog čega je Viola željela da razgovara sa njim i ponudi mu bolje uslove, zbog kojih bi mogla i više novca da zaradi od transfera, ali klauzule se nisu dopale Vlahoviću i njegovom agentu, pa je zbog toga sve propalo i mnogi se pitaju kako će se to odraziti na njihov odnos.

Posebno ako ih "ujede za srce" kao što je to uradio i Kjeza, i pređe u redove Juventusa, koga navijači "ljubičastih" najmanje vole od svih klubova u Italiji i smatraju ih za najvećeg rivala.

To traje još od Roberta Bađa, a istorija će se ponoviti pošto Vlahovića manje zanima bogatija ponuda Liverpula.