NEOBIČAN SLUČAJ

POZNATI FUDBALER MOŽE U ZATVOR ZBOG MEDENOG MESECA SA ŽENOM? Ona ga prijavila za nasilje, pa prekršili ZABRANU prilaska!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Defanzivac Bajern Minhena i reprezentacije Francuske se opet našao u žiži javnosti.

Izvor: Profimedia/Instagram/amelialorente

Fudbaler Bajern Minhena i reprezentacije Francuske moraće da se vrati u Španiju kako bi se susreo sa potencijalnim izvršenjem zatvorske kazne!

Lukas Ernandez je ponovo pod prismotrom španskih vlasti zbog optužbi da je napao svoju devojku Ameliju Lorente 2017. godine!

Naime, nekadašnji defanzivac Atletiko Madrida je protekle sedmice osvojio Ligu nacija sa selekcijom Francuske, ali je dobio lošu vest iz Madrida.

Tamošnji sud mu je naredio da se vrati u Španiju kako bi se susreo sa pravosudnim organima. Nakon optužbi da je napao svoju devojku pre četiri godine, Ernandezu i njegovoj devojci je sud izrekao obavezan ostanak u zemlji.

Oni su tada dobili zabranu prilaska jedno drugom na čak šest meseci. Ipak, njih dvoje su odlučili da odu na medeni mesec zajedno, pa ih je policija susrela na aerodromu po njihovom povratku u zemlju.

Ovo je Lukasova supruga Amelija:

Sada se posle četiri godine ovaj slučaj ponovo nastavlja, kada će Ernandez morati da se javi sudu. Najveći problem u očima suda nije to što je Ernandez fizički nasrnuo na Ameliju, već to što nije ispoštovao odluku suda...

Ipak, deluje malo verovatno da će fudbaler Bajerna zapravo ići u zatvor, ali ova priča iz njegove prošlosti još nije okončana.