Saznalo se!

VLAHOVIĆ KOŠTA 75.000.000 I HTIO JE DIO TOG NOVCA: Otkriveno SVE - zbog ovoga su propali pregovori sa Fiorentinom!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski fudbaler nije pristao da produži saradnju sa timom iz Firence i mogao bi da ode već u januaru.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović neće produžiti ugovor sa Fiorentinom koji mu traje do ljeta 2023. godine i moguće je da će već u januaru biti stavljen na transfer listu. Tim iz Firence tražiće za njega celih 75 miliona eura, Juventus je već zainteresovan, a predsjednik ''Ljubičastih'' vjeruje da toliko može da ''izvuče'' na tržištu.

Samo nekoliko sati nakon što je Roko Komiso saopštio da nastavka saradnje neće biti i da je Dušan odbio najveći ugovor u klupskoj istoriji, postalo je jasno i zbog čega je zapelo. Kako prenose italijanski mediji, Vlahović i njegov agent tražili su procente od prodaje!

Po prvim informacijama, menadžer igrača želio je da deset procenata od transfera pripadne njemu i fudbaleru, što bi u ovom slučaju bilo čak 7.500.000 eura!

Fiorentina nije bila spremna da pristane na taj uslov, pa su pregovori završeni neupjsešno, bez dogovora dvije strane.

Podsjećamo, Vlahović je odbio da produži saradnju sa italijanskim timom, iako je na stolu imao ponudu tešku čak 40 miliona za pet sezona. Time bi postao jedan od najplaćenijih igrača cijele lige, iako Fiorentina ne pripada samom vrhu italijanskog fudbala u ovom trenutku.

Srpski napadač ostaće u klubu barem do zime, a vjerujemo da mu neće biti teško da nastavi da rešeta mreže. On je najefikasniji fudbaler u Seriji A tokom 2021. godine, a tim iz Toskane na početku nove sezone igra mnogo bolje nego prethodnih godina.