Gotovo!

SUMA OTIŠAO IZ PARTIZANA - ZARADIĆE 1.000.000 ZA GODINU DANA: Vezista ima novi klub, napada titulu uz dve zvezde!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sada je definitivno, ima novi klub i zna se gde nastavlja karijeru.

Izvor: MN Press

Doskorašnji fudbaler crno-belih nakon raskida ugovora sa Partizanom nije predugo čekao novi posao. Sejduba Suma je već potpisao za Kuvajt SC i zbog toga ugovora postaće milioner!

Jedan od najambicioznijih klubova bliskog Istoka odlučio je da dovede reprezentativca Gvineje i sa njim u timu napadne trofeje u predstojećoj sezoni, a i omaleni vezista odlično je prošao prilikom ovih pregovora, prenosi Telegraf.

Sejduba Suma će za godinu dana zaraditi tačno milion evra, uz potencijalne bonuse ukoliko kuvajt SC stigne do nekog trofeja dok je on u timu. Takođe, saradnje dve strane mogla bi da bude nastavljena na još godinu dana, ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.

Ambiciozni Kuvajt SC ovim potezom je nastavio da pojača i sada u svojim redovima ima tri veoma zvučna imena. Već su stigli Džon Obi Mikel koji je svojevremeno igrao za Čelsi i Dijumersi Mbokani kog evropski navijači pamte iz Anderlehta i Standarda.

Fudbaler koji je u Partizan stigao za 1,6 miliona evra nedavno je raskinuo ugovor sa crno-belima, nakon što nije uspevao da pronađe zajednički jezik sa trenerom aleksandrom Stanojevićem. Nekoliko puta kršio je klupsku disciplinu, a na kraju su dve strane odlučile da je najbolje da saradnja bude prekinuta.