ODGOVOR

RAJKOVIĆ PROGOVORIO O FOTKI SINA SA MESIJEM! Igrao sam protiv najvećeg na svetu, sve je bilo spontano

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Predrag Rajković pričao i o čuvenom momentu sa utakmice protiv Pari Sen Žermena.

Izvor: Twitter/BeinSports/Screenshot

Očekuju reprezentaciju Srbije i dve veoma važne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Na konferenciji za štampu pred meče sa Luksemburgom su pričali Aleksandar Mitrović i Predrag Rajković.

Jedno od pitanja za srpskog golmana bilo je u vezi detalja sa meča protiv Pari Sen Žermena. Tada je slikao sina sa Lionelom Mesijem.

"I dalje se priča o toj slici, a dosta je prošlo od toga. Desilo se spontano, igrao sam protiv najvećeg na svetu. Ništa loše nisam uradio. Kada bude sin to video jednog dana biće srećan", rekao je Rajković.

Prokomentarisao je i sam meč koji je njegov Rems izgubio (2:0).

"Nisu imali puno šuteva, šutnuli su nekoliko puta, dali par golova. Teško je protiv njih, nisu se tada uigrali. Biće sigurno teže sledeći meč naredne godine u Parizu", istakao je Predrag Rajković.

Sa druge strane Aleksandra su pitali o odnosu sa dvojicom srpskih trenera u Čempionšipu - Veljkom Paunovićem (Reding) i Slavišom Jokanovićem (Šefild junajted).

"Imam kontakte, sa Veljkom smo igrali nedavno lepo smo se ispričali. Sa Jokanom se čujem često. U kontaktu smo stalno, dobro napreduje. Ima malo sporiji početak sa novom ekipom, treba mu vremena. Ubeđen sam da će sve to da skocka, polako se penju na tabeli. Biće tamo gde ih očekuju. I Veljko gura, imaju male probleme sa administracijom i fer-plejom, igraju dobar i ofanzivan fudbal, pobedili su nas u gostima. Gradi ime tamo, cene ih i poštuju što rade u Engleskoj. Vidi se ruka trenera, želim im svu sreću, to sam i njima rekao", zaključio je Mitrović.