OPA!

BOMBA! MILAN NUDI ZVEZDI 5 MILIONA EVRA ZA KLINCA: Odigrao tek 150 minuta za prvi tim, već ga žele velikani!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Da li bi Zvezda trebalo da prihvati ovu ponudu? Tokom leta nisu ostvarili veći transfer...

Izvor: MN Press

Talentovani napadač Crvene zvezde Marko Lazetić (17) debitovao je prošle sezone za prvi tim, ove godine je igrao i u Evropi, ali i u "večitom" derbiju, a njegov kvalitet primetili su i bogatiji klubovi iz inostranstva.

Prvi među njima je italijanski Milan koji je za Lazetića spremio pet miliona evra, prenosi "Sport Klub".

Zvanična ponuda već je stigla na adresu u Ljutice Bogdana, a može se čuti da je Lazetić u tefteru brojnih skauta inostranih klubova. Gledali su ga i na meču protiv Partizana u Humskoj, kada je odigrao oko pola sata, da bi paralelno sa tim tresao mreže i u mladom timu Zvezde.

Nedavno je u Ligi šampiona za omladince postigao dva gola protiv Sent Patriksa, a očekuje se da će u prvom timu igrati sve više i više, naravno ako ne bude odmah prodat.

Znala je Zvezda prethodnih godina da se vrlo rano odrekne mladih fudbalera, pošto za njih uglavnom stižu bolje ponude, pa se pamte primeri poput Joveljićevog koji je otišao u Frankfurt pošto je postigao tek nekoliko golova za prvi tim. Sa Lazetićem bi situacija mogla da bude još drastičnija jer je odigrao tek 147 minuta i nije se upisao u strelce.

Videćemo kako će Zvezda reagovati pošto je poznato da finansijska situacija nije idealna, a da tokom prethodnog leta klub nije prodao nijednog od planiranih fudbalera poput Petrovića, Degeneka, Nikolića...

Tagovi