ŠAMPION SLAVI

BARSO, ZNA SE KO JE ŠAMPION - SUROVA OSVETA SUAREZA: Atletiko razbio Katalonce, svi čekaju otkaz za Kumana! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Urugvajac je bio heroj prvaka Španije u meču sa Barselonom.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Barselona je "u kanalu"! Katalonci su doživjeli prvi poraz u Primeri ove sezone, ali su upisali i drugi bolan poraz ove sedmice.

Nakon dobijene lekcije od Benfike (0:3) u Ligi šampiona, u derbiju Primere lako ih je savladao Atletiko Madrid 2:0 i to uz pomoć njihovog bivšeg igrača Luisa Suareza!

Šampion Španije je ušao u ovaj meč kao favorit protiv nemoćne Barselone, tima koji u dva meča Lige šampiona ove sezone još nije uputio nijedan udarac u okvir gola. Protiv Atletika jesu u tome uspjeli, ali ne više od toga.

Sve je Atletiko riješio u prvom poluvremenu, za samo 20-ak minuta. Prvo je Toma Lemar zatresao mrežu kada je ga je uposlio Luis Suarez loptom u prostor, tim potezom potpuno razbivši odbranu gostiju.

Taj pogodak u 23. minutu je donio veliko slavlje, a Dijego Simeone je na klupi dodatno mogao da odahne kada je Luis Suarez zapečatio sudbinu Barselone u 44. minutu meča.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

On je bio strijelac protiv bivšeg kluba prvi put od odlaska sa "Nou Kampa", čime je sada kompletirao listu - bio je strijelac protiv svakog tima u Primeri sa kojim se tokom karijere susreo!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Barsa je u nastavku nešto više pokušavala, ali je bila daleko od prilike da ugrozi gol Jana Oblaka, pa su "jorgandžije" na krilima Luisa Suareza sustigli Real Madrid na vrhu Primere (uz utakmicu više).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt