Šta?

NAJSMEŠNIJI AUTOGOL U EVROPI - ŠTO SI TO URADIO? Bili na korak od pobede, on glavom zakucao u 94. minutu! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Neverovatan kiks fudbaler koji igra drugi rang nemačkog fudbala.

Izvor: Twitter/Dallotelli/printscreen

Ekipa Hamburga dugo je pokušavala da izjednači protiv AUE-a u drugom rangu nemačkog fudbala, znajući da je svaki prosuti bod protiv tima iz zone ispadanja i jedan korak dalje od povratka u elitu. Najveći klub u ovom rangu želi da se vrati u Bundesligu već ove sezone, a ako nastave ovako da igraju...

Teško će to ići. Do remija protiv pomenutog AUE-a stigli su tek u 94. minutu i to nakon jednog od najčudnijih autogolova u Evropi ove sezone.

Defanzivac Dirk Karlson (23) imao je čistu situaciju i mogao je da izbaci loptu gde god je želeo. On se nakon istrčavanja golmana i pogođene prečke našao sam ispred praznog gola, a odlučio je da loptu pošalje baš u nebranjenu mrežu.

Pogledjate kako je to izgledalo:

Nespretna reakcija mladog fudbalera iz Luksemburga izazvala je nevericu među njegovim saigračima, ali i u stručnom štabu. Bili su sigurni da osvajaju tri boda, a onda je Karlson potpuno nekontrolisano loptu poslao u sopstveni gol. I njemu je odmah bilo jasno šta se desilo, pa se na licu mogla videti tuga, a najbliži saigrači ubrzo su prišli da ga teše.

Tagovi