RAJOLA, OPET!

TAJNI DOGOVOR! NESTVARNO ŠTA JE HOLAND URADIO DORTMUNDU: Menadžer sklopio "dil", Borusija se više ništa ne pita!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Dortmund će narednog ljeta sjedjeti skrštenih ruku i čekati da im Holand kaže gdje odlazi.

Izvor: Profimedia/Bernd Thissen/dpa

Norveški napadač Erling Braut Holand je bez sumnje jedan od najtraženijih igrača na tržištu, a to i ne čudi kada je najbolji mladi napadač svijeta - pošto beleži nestvarne brojke u dresu Dortmunda.

Blistao je prvo u Moldeu, pa u Salcburgu, da bi kao fudbaler Borusije za sada zatresao mrežu 68 puta na 67 nastupa, pa je gotovo nemoguća misija za "milionere" da ga zadrže i idućeg ljeta. Odbijali su sada ponude Čelsija i Pari Sen Žermena, a mnogi misle da će na kraju sezone morati da prihvate fiksnu odštetu od 80 miliona eura.

O njoj se već duže vrijeme piše, međutim Borusija insistira da je to laž i da ne postoji nikakva klauzula, međutim ono što postoji je tajni dogovor između kluba i igrača.

Španski list "AS" je objavnio da su se Holand i njegov agent Rajola dogovorili sa Dortmundom, doduše usmeno, da u ljeto 2021. godine neće tražiti transfer, ali da će im u ljeto 2022. njemački klub izaći u susret. To podrazumeva da će Holand moći da bira klub sa kojim želi da uđu u pregovore.

To jednostavno znači da Dortmund neće praviti probleme oko transfera, i drastično tvrditi pazar, pa ćemo vidjeti šta je Rajola odabrao za narednu destinaciju "norveške zvijeri".

Podsjetimo, Holand je u redove Dortmunda stigao za samo 20 miliona eura.