Fudbal

DAO GOL, PA U SUZAMA NAPUSTIO TEREN! Ogromni problemi za Juventus, glavni igrač se povrijedio pred seriju derbija

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Dibala postigao gol, pa u suzama izašao iz igre.

Izvor: Profimedia

Juventus je odradio posao i došao do pobjede u Seriji A, ali će je skupo platiti.

Trijumf protiv Sampdorije (3:2), neće po dobrom pamtiti ni Paulo Dibala, ni Masimiljano Alegri, a ni navijači "Stare dame".

Poslije odlaska Kristijana Ronalda u Mančester junajted je upravo Dibala dobio odriješene ruke i bilo je jasno da će on biti glavni igrač tima u novoj sezoni. Danas su stigle loše vijesti - povrijedio se.

Argentinac je u 10. minutu postigao gol za vođstvo, da bi u 21. minutu u suzama napustio teren. Saigrač i stručni štab su ga tješili i prema njegovoj reakciji djeluje da povreda nije ni malo naivna.

Naravno, rano je pričati o stepenu povrede i o pauzi koja ga čeka, pošto će sve to biti poznato poslije dodatnih ljekarskih pregleda.

Da stvari budu gore za Alegrija, njegov tim čeka serija teških mečeva. Dočekuju Čelsi u Ligi šampiona, pa igraju sa Torinom u gradskom derbiju. Onda slijedi reprezentativna pauza, pa dueli sa Romom, Zenitom, Interom...

Sada je sve u rukama ljekara koji bi uskoro mogli da razreše i tu dilemu. Dibalina reakcija nije slutila na dobro, vidjećemo šta će doktori reći...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi