Šta radiš to?

BLAM JUNAJTEDOVE ZVIJEZDE, PROTIVNICI OSTALI U ČUDU: Ukrao loptu sudiji, pa dao neregularan gol! (FOTO)

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Nesportski potez koji ne služi na čast Portugalcu, ali ni njegovom klubu.

Izvor: EPA/PETER KLAUNZER

Kilijan Mbape razbijesnio je fudbalere Meca, navijače, ali i širu fudbalsku javnost svojim nesportskim potezom u finišu utakmice. O jednom potezu Serhija Busketsa, koji je napravio haos na utakmici Barselone, danas priča cio svijet.

Ali, način da se nađe u centru pažnje pronašao je i Bruno Fernandeš! Vezni fudbaler Mančester junajteda još je jedna u nizu zvijezda svjetskog fudbala koje ne poštuju fer-plej.

Portugalac se brukao tokom meča protiv Vest Hema u Karabao kupu. "Čekićari" su savladali "đavole" rezultatom 1:0 i izbacili ih iz ovog takmičenja, a Portugalac je u posljednjim trenucima meča pokušao da promijeni ishod, ali na nesportski način.

Igrao se posljednji minut sudijske nadoknade na Old Trafordu kada je sudija Džonatan Mos vratio loptu gostima jer ga je neposredno prije toga pogodila.

Pogledajte šta je radio:

Portugalac je imao drugačije planove. Pritrčao je i ukrao loptu, a zatim otrčao ka golu tima iz Londona.

Igrači Vest Hema mirno su stajali i pustili Portugalca koji je čak postigao pogodak. Međutim, sudija Mos je ponovo uzeo loptu i dodijelio je Vest Hemu, tako da je nesportski potez Fernandeša bio potpuno uzaludan.

Pogledajte ovu situaciju: