Ima tu nešto...

PSŽ SPREMIO PREVARU - ŠPANCI SVE OTKRILI?! Plan je već počeo, ukrašće bivšeg igrača Real Madrida!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Čovek koji je prethodne sezone potvrdio koliko dobar može da bude, napravio je neobičan potez u karijeri.

Izvor: Profimedia

Parižani su odradili neverovatan prelazni rok ovog leta, u klub je bez obeštećenja stiglo nekoliko igrača koji imaju ogromnu tržištnu vrednost, a mnogi su se žalili kako se krše pravila. Ako se ispostavi tačnim ono o čemu se stidljivo piše ovih dana, PSŽ će pravila sigurno prekršiti narednog leta.

Po informacijama koje ima ''Mundo Deportivo'', Džejms Rodrigez (30) uneo je specifičnu klauzulu u svoj ugovor sa katarskim klubom Al-Rajan, u koji je stigao iz Evertona.

Taj detalj mogao bi da ima presudni uticaj na njegovu karijeru, jer mu otvara prelazak u Pariz pod specifičnim uslovima.

Kolumbijac koji je svojevremeno bio zvezda Mundijala 2014. godine, želi da igra sa Mesijem i Nejmarom i to je rekao i svojim novim posldavcima. U ugovoru stoji da on može da napusti klub ukoliko stigne ponuda francuskog tima, što bi moglo da stvori teoriju zavere kako je njegov odlazak u Katar unapred isplaniran.

Kada se doda da iz Katara dolazi porodica u čijem je vlasništvu PSŽ, možda je španski list otkrio dugoročni plan tima iz Pariza.

Poznato je da Rodrigez nije želeo da igra za Everton, odbijao je čak i da se pojavi na treninzima i govorio kako ne zna narednog protivnika svog tima. Njegova nezainteresovanost naterala je klub da ga pusti čim je prva ozbiljna ponuda stigla, pa su ga prodali Al-Rajanu za osam miliona evra, što je daleko od njegove realne vrednosti.