RUŽNE SCENE

SKANDAL U MOSTARU! NAVIJAČI VELEŽA NAPALI IGRAČA BORCA IZ BANJALUKE!? Fudbaler dobio nogu u glavu, sudija prekinuo meč!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Šok na utakmici Velež - Borac Banjaluka, ovo je glavna tema u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Twitter/@MondoBIHSport/Printscreen

Ružne scene na derbiju Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru! Utakmica Veleža i Borca iz Banjaluke prekinuta je posle drugog pogotka gostiju, kada su navijači domaćeg tima riješili da uzmu stvari u svoje ruke.

Poveo je Borac 2:0, a onda su navijači Veleža utrčali na teren u velikom broju i meč je morao da bude prekinut, da bi u cijelom haosu, jedan igrač Banjalučana bio i fizički napadnut!

Šampion Bosne i Hercegovine je golom Stojana Vranješa u 37. minutu došao do vođstva, da bi isti igrač u 81. bio strelac za 2:0 i veliko vođstvo Borca.

Ali to se očigledno nije dopalo navijačima Veleža. Oni su u velikom broju utrčali na teren, a arbitar Sabrija Topalović prekinuo je meč.

On se potom sa pomoćnicima i delegatom povukao sa terena, a nekoliko minuta kasnije, konačna odluka glasila je - meč se neće nastaviti!

Kako MONDO.ba saznaje, bilo je i napadnutih igrača Borca. Jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želio da se povuče u svlačionicu!

Kako su naše kolege iz Banjaluke uspjele da saznaju, jedan dio igrača Borca uspio je odmah da pobjegne sa terena, jedan je ostao – ali su ih okružili domaći igrači koji su željeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.

Evo kako je to sve izgledalo u Mostaru:

Ostaje da se vidi kako će Mostarci biti kažnjeni posle ovog haosa...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt