UZBUDLJIVO U FIRENCI

ZATO JE INTER ŠAMPION: Fiorentina vodila pa se "raspala" - Bosanac i Hrvat sve rešili!

Autor Nebojša Marković

Imao je Dušan Vlahović jedan sjajan udarac, ali lopta nije htela u gol...

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine odlično su započeli meč protiv Intera u 5. kolu Serije A, ali je na kraju ekipa sa trojicom srpskih reprezentativaca u svojim redovima posle preokreta ostala bez ijednog boda.

FIORENTINA - INTER 1:3 (1:0)
/Sotil 23 - Darmijan 52, Džeko 55, Perišić 87/

Počela je Fiorentina izvanredno ovaj meč protiv šampiona Italije, ali se sve loše završilo po njih. Već posle 70 sekundi, Dušan Vlahović je bio u šansi.

Srpski golgeter nije na ovom meču stigao do gola, a ni tandem štopera Nikola Milenković - Matija Nastasić nije mogao da izdrži bez primljenog gola duže od 50-ak minuta.

Posle sjajne igre u prvih 20 minuta, Fiorentina je povela preko Rikarda Sotila sredinom prvog dela igre, a imali su još prilika da uvećaju prednost. Jednu sjajnu Vlahovićevu zaustavio je Samir Handanovič.

A onda u drugom poluvremenu - sve se u Fiorentini raspalo za tri minuta. Mateo Darmijan je u 52. minutu izjednačio, da bi Edin Džeko odmah zatim doneo potpuni preokret.

Nikolas Gonzalez je u 78. minutu bez ikakve potrebe dobio dva žuta kartona u razmaku od 10 sekundi, Fiorentina je ostala sa igračem manje i to je Ivan Perišić pred kraj susreta iskoristio - odbrana Fiorentine je loše reagovala i Hrvat postiže gol za 3:1.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt