Fudbal

ISPLIVAO SNIMAK JEZIVE POVREDE! OVAKO JE SRPSKI GOLMAN OSTAO BEZ BUBREGA: Iznet sa terena, pa hitno operisan! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nekadašnji omladinac Teleoptika je neslavno debitovao za novi klub.

Izvor: Youtube/Screenshot/Prva Liga Srbije

Strašne scene viđene su na terenima Prve Lige Srbije pošto je na meču Radničkog iz Sremske Mitrovice i OFK Žarkova golman Spasoje Stefanović teško povređen. 

On je prilikom jednog centaršuta izleteo da izboksuje loptu, ali je tom prilikom zadobio povredu. Dobio je udarac u bubreg, koji je napravio pravu dramu na terenu i van njega. 

Odmah je iskusni 28-godišnji golman rođen u Prištini krenuo da se previja od bolova, a uskoro je morao da bude iznesen sa terena i prebačen u Urgentni centar, gde je hitno operisan! Srećom sada je dobro, a njegov klub je zvanično objavio da mu je morao biti odstranjen bubreg.

"Neslavan debitantski nastup za ekipu Radničkog danas je imao golman Spasoje Stefanović. On je u 35. minutu susreta 7. kola Prve lige Srbije prilikom sudara sa igračem Žarkova zadobio tešku povredu. Odmah je na nosiljma iznet sa terena i prevezen u Urgentni centar. Prilikom operacije Stefanoviću je odstranjen bubreg. Našem golmanu želimo brz oporavak", piše u saopštenju kluba. 

Stefanović je svoju karijeru počeo u Borči, jedno vreme je bio u Teleoptiku a nastupao je i za Beograd, BASK, Radnički Obrenovac i Sinđelić. U inostranstvu je branio u Americi, Jermeniji, Makedoniji i Finskoj. 

Pogledajte video sudara: 

Spasoje Stefanović ostao bez bubrega
Izvor: YouTube/Prva Liga Srbije