Fudbal

SINIŠI MIHAJLOVIĆU SPREMAJU OTKAZ POSLIJE NAJTEŽEG PORAZA - 1:6! Već se zna i koja LEGENDA bi mogla da ga zamijeni

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Po svemu sudeći, pozicija Mihajlovića dovedena je u pitanje i već se nagađa ko bi mogao da ga naslijedi na klupi.

Izvor: Profimedia

Siniša Mihajlović doživio je u subotu uveče jedan od najtežih poraza u samostalnoj trenerskoj karijeri, započetoj još 2008.

Mihina Bolonja gostovala je šampionu, Interu, i pretrpjela brodolom. "Nerazuri" su pobijedili 6:1!

Golovima Lautara Martineza, Milana Škrinijara, Nikola Barele, Matijasa Vesina i Edina Džeka (dva), Inter je u 68. minutu vodio čak 6:0.

Do kraja utakmice na "Đuzepe Meaci", Mihin tim je uspio da postigne samo počasni gol, udarcem Artura Tijatea, koji nije promijenio stvari, niti ublažio ovaj poraz.

Neuspjeh je navodno toliko zabolio čelnike Bolonje da ozbiljno razmišljaju da otpuste Mihajlovića!
Prema pisanju "Tutomerkata", rukovodstvo kluba razmatra otpuštanje Mihajlovića posijle dvije i po godine, a navodno bi mogao da ga zamijeni legendarni vezista Danijele De Rosi.

Izvor: Profimedia

Slavni fudbaler koji je bio jedna od igračkih ikona Rome bio je dio italijanskog stručnog štaba na Evropskom prvenstvu, ali još nigdje nije samostalno radio.

Ako bude preuzeo Bolonju, Mihajlović će se oprostiti od kluba u kojem je radio i tokom borbe sa leukemijom, kada je dobio veliku podršku od kluba, a na to je uzvratio time što je pravo sa terapija dolazio u trening centar da radi sa ekipom.

Pogledajte kako Bolonja trenutno stoji na tabeli Serije A poslije mjesec dana sezone u kojoj je iz Kupa Italije šokantno ispala u duelu protiv niželigaša.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt