Ne može tako!

GVARDIOLIN BES GLEDAO CEO SVET: Sitijeve zvezde ne slušaju, a Pep VIČE pred kamerama! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Španski trener zvao na ''informativni razgovor'' Rijada Mareza i Džeka Griliša.

Izvor: Profimedia

Mančester siti uspeo je da savlada RB Lajpcig u najefikasnijem meču večeri (6:3) u ovkiru Lige šampiona, ali Pep Gvardiola nije bio potpuno zadovoljan. Tokom meča kamere su uhvatile kako viče na dvojicu svojih fudbalera!

Zbog toga što nisu ispunjavali zadatke onako kako je on zamislio, Rijad Maherz i Džek Griliš morali su da priđu klupi i saslušaju glasan govor trenera.

Španac je pojasnio detalje sa ovih snimaka, odnosno šta je tražio od svojih igrača.

''Razgovarali smo na poluvremenu o načinu igre koji moramo da primenjujemo. Oni to nisu uradili. Lajpcig je jako dobar, nije ga lako kontrolisati na terenu'', izjavio je Gvardiola o ovim sukobima.

''To je bio dogovor oko posla u defanzivi. Neću previše ulaziti u objašnjavanje detalja jer bi trener mogao nešto slično da traži i na narednim utakmicama. On je takav menadžer, uvek želi više i napadački i odbrambeno. Slušaću ga, on je osoba koja daje dobre savete'', rekao je Džek Griliš, letnje pojačanje Sitija.

Mančester siti će za vikend dočekati Sautempton u okviru Premijer lige, a u toku naredne nedelje neće imati obaveze u Ligi šampiona.