KO ĆE U ŠPIC?

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU - PAVKOV NE IGRA PROTIV BRAGE: Stanković mora da menja tim, napadač neizvestan i za derbi?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Izgleda da u Ligi Evrope ovog četvrtka neće moći da nastupi, pa će cilj morati da bude oporavak do nedelje i meča sa Partizanom.

Izvor: MN Press

Čini se da je veliki problem za Crvenu zvezdu gotovo potvrđen.

Ekipa Dejana Stankovića biće oslabljena u meču 1. kola grupne faze Lige Evrope protiv Brage, pošto Milan Pavkov neće moći da bude u timu Zvezde!

Kako piše "Sportski žurnal", napadač crveno-belih neće biti deo ekipe za meč protiv Brage (četvrtak, 18.45) posle povrede kolena koju je za vikend doživeo u meču protiv Proletera.

Jasno je da se ne radi o ozbiljnoj povredi Pavkova, jedan doskok je doveo do bola koji je takav da napadač ne sme da žuri sa povratkom na teren. Zbog toga će morati da "preskoči" Bragu i pokuša da se oporavi za nedeljni "večiti" derbi protiv Partizana.

Pavkov je taman uspeo da se nametne kao prva opcija u timu Stankovića - tresao je mreže protiv Kluža, potom bio strelac i protiv Čukaričkog, ali sada nije imao sreće i crveno-beli će morati da pronađu nova rešenja.

Lois Dioni se do sada nije dovoljno dobro pokazao od dolaska u klub, dok je Rišairo Živković tek stigao u klub i odigrao je jedno poluvreme protiv Proletera. Sve to bi moglo da dovede do pomeranja u timu, pa bi i El Fardu Ben mogao da bude opcija u špicu napada.

Ipak, ostaje nam da vidimo kakvo će rešenje pronaći Dejan Stanković...