MAJSTOR!

DUŠAN JE SILA! DAJE VIŠE GOLOVA NEGO RONALDO I BENZEMA: Vlahović je ĆETVRTI u Evropi - legende mu gledaju u leđa!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

U fenomenalnoj formi igra Dušan Vlahović.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je nastavio sa neverovatnom formom u 2021. godini. Srpski napadač bio je dvostruki strelac u pobedi Fiorentine protiv Atalante, čime je dokazao da posle odlične prošle sezone sa sjajnim učinkom nastavlja i u novoj.

Vlahović se ni kriv ni dužan posle meča našao u centru skandala, a koliko su njegove igre izvanredne govori i to što je Dušan ove godine četvrti najbolji strelac u najjačim ligama Evrope!

Vlahović je sa dva pogotka u Bergamu stigao do 20 golova u Seriji A u 2021. godini. Time je stigao na četvrto mesto liste, a ispred njega su sa više pogodaka ostali samo fenomenalni napadači - Lionel Mesi, Robert Levandovski i Erling Holand!

Jasno je u kakvom se sjajnom društvu nalazi Vlahović, ali još je lepše videti koji igrači su sve postigli manje golova od Dušana. Vlahović je iza sebe ostavio Kristijana Ronalda, Karima Benzemu, Romelua Lukakua i Harija Kejna!

Ronaldo je za Juventus i Mančester junajted postigao 19 golova, Benzema je u Realu stigao do 17, dok je Lukaku u dresu Intera izbrojao 16 golova ove godine u Interu i Čelsiju. Kejn je trenutno na koti 14.

Nije ni čudo da je Vlahovića ovog leta želelo "pola Evrope"...