POGLEDAJTE

OVAJ JUVENTUS JE KATASTROFALAN - OTIŠAO RONALDO, A ONI SE RASPADAJU: Primaju komične golove i ne mogu nikog da pobede!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Već su tri meča prošla u novoj sezoni, a Juventus i dalje ne zna za pobedu...

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Juventusa baš ne uživaju u 2021. godini. Nakon što su u Ligi šampiona ispali od Porta u osmini finala, pa potom izgubili i titulu prvaka Italije, u novoj sezoni izgledaju katastrofalno.

Ekipa Masimilijana Alegrija je u drugom meču od odlaska Kristijana Ronalda iz kluba upisala drugi poraz, pa sada imaju samo jedan bod u Seriji A! Time se haos u klubu nastavlja, posle velikih finansijskih gubitaka.

Juventus je ovoga puta bio poražen 2:1 u Napulju, pošto ih je Napoli savladao i to nakon preokreta. Sve je počelo odlično po "bjankonere" kada je Alvaro Morata u 10. minutu zatresao mrežu i doneo vođstvo gostima.

Međutim, u nastavku se desio veliki preokret. Prvo je Mateo Politano u 57. minutu izjednačio, da bi veliko slavlje Napolitancima doneo Kalidu Kulibali - senegalski štoper je postigao gol u 85. minutu meča.

I to ne bilo kako, nego nakon komične reakcije odbrane Juventusa:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

No, sve to nije dovoljno da dočara stanje stvari na terenu. Ekipa Lućana Spaletija je 67% vremena imala loptu u nogama, dominirala, uputila čak 25 udaraca ka golu Ščensnog, dok veteranski tandem štopera Đorđo Kjelini - Leonardo Bonući u crno-belom dresu Juventusa ne izgleda tako ubedljivo kao letos u nacionalnom timu Italije.

Juventus sada posle tri kola ima jedan osvojen bod. Sledeće nedelje ih očekuje meč protiv Malmea u Ligi šampiona, dok će u Torinu narednog vikenda igrati veliki derbi protiv Milana.

Taj meč već sada se čini kao "biti ili ne biti" za Juventus u Seriji A...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt