RAJ ZA TAPKAROŠE

KRISTIJANO OPET DEBITUJE, A CIJENE KARATA U MANČESTERU SU LUDILO: Navijači u transu, plaćaju 2.400€ da gledaju Ronalda!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Ronaldo bi u subotu trebalo da zaigra u dresu Mančester junajteda po prvi put od 2009. godine, a mnogi su očajni da taj spektakl ne propuste.

Izvor: Profimedia

Sprema se Mančester junajted za subotnju utakmicu protiv Njukasla na "Old Trafordu", a spremaju se i pojedini navijači da na tome ozbiljno zarade.

Sve karte za drugi debi Kristijana Ronalda u crvenom dresu "crvenih đavola" jesu rasprodate, ali se uveliko preprodaju. Neke koštaju i do 2.400 eura!

Svi žele da budu na "Old Trafordu" kada Kristijano Ronaldo bude po prvi put nastupio za Mančester junajted još od 2009. godine. Povratak 36-godišnjeg Portugalca je tema nedjelje na Ostrvu, a nove vijesti iz Engleske potvrđuju kakva je ludnica zapravo nastala zbog njega.

Ronaldo je protekle sedmice postao najbolji strijelac u reprezentativnom fudbalu svih vremena, a poslije uspjeha u dresu Portugala, priča se da se na Ostrvo vratio svojim luksuznim avionom, kako bi odradio obavezni petodnevni karantin.

Sada postaje sve jasnije da bi baš u subotu trebalo da se nađe u timu Ole Gunara Solskjera protiv Njukasla, a navijače je to natjeralo da "polude" za ulaznicama za meč.

Sve karte jesu rasprodate, ali se na onlajn sajtovima za preprodaju nalazi još 159 karata u opticaju, čije cijene variraju od 350 do 850 eura po komadu. Ipak, to nije sve, pošto je na jednom drugom sajtu za preprodaju njihova cijena dostigla čak 2.400 eura!

"Strogo obeshrabrujemo navijače da kupuju ulaznice od neovlašćenih izvora. Ove karte su često nevažeće, uzimajući navijačima novac, koji ostaju razočarani i u nemogućnosti da prisustvuju meču", naveli su iz Mančester junajteda za "Tajms".

To je efekat Kristijana Ronalda...