Ide kao alva

NESTVARNO! KRISTIJANO ZARADIO 220.000.000 EVRA ZA NEDELJU DANA: Ne mogu da naštampaju "sedmice", planulo 300.000!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

On je jednostavno magnet za novac, niko nije ovakva marketinška zvezda.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo još uvek nije zaigrao za Mančester junajted po drugi put, a već obara rekorde. Samo nekoliko dana pošto je otkriveno da mu je Edinson Kavani prepustio "sedmicu", taj dres je prodajom prevazišao sva očekivanja. 

Lionel Mesi je napravio pravu buru kada je prešao u PSŽ iz Barselone i njegov dres se prodao u 150.000 primeraka odmah pošto je pušten u prodaju, a Kristijanov je prema podacima iz Engleske prodat u duplo više primeraka!

Kako navode mediji koji se pozivaju na podatke sajta "Love the Sales" već je prodato Kristijanovih dresova u vrednosti od 220.000.000 evra! Ovo je apsolutni rekord i nikada nijedan dres nije prodat u ovoliko primeraka u tako kratkom roku. 

Naravno pomoglo je što je od formiranja Premijer lige do danas Mančester junajted izgradio svoj brend širom sveta, a pogotovo u Aziji, gde se veruje da je prodato ubedljivo najviše dresova. 

Kristijano je bio mudar pa je u svoj ugovor stavio klauzulu prema kojoj veliki deo profita od prodaje dresova ide njemu, tako da će osim ogromne plate u Mančesteru Portugalac i na prodaji dresova zaraditi milione.

Očekuje se da bi već u subotu od 16 časova Kristijano mogao konačno da zaigra za Junajted, a ukoliko u meču sa Njukaslom bude zapažen prodaja će sasvim sigurno još skočiti.