OPA

ŠPANSKA NOVINARKA OSTAVILA IGRAČA REALA, SAD IDE U RIJALITI: Obrisala fotke bivšeg, ali svoje obožava da pokaže! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnja devojka Borhe Majorala, fudbalera Reala na pozajmici u Romi, u centru je pažnje španske javnosti zbog svoje odluke.

Izvor: Profimedia/Instagram/cristiporta/Printscreen

Španski ljubitelji fudbala i sporta uopšte ostaće bez jednog od svojih omiljenih TV lica uz koje su uživali u sportskim događajima.

Poznata novinarka Kristina Porta, i bivša devojka fudbalera Borhe Majorala, rešila je da napusti taj posao i ode u - rijaliti!

Španski mediji pišu da je 30-godišnja sportska novinarka i voditeljka rešila da mesto pred kamerama u emisiji "Game Show" zameni mesto u novom rijalitiju "Tajna priča".

To je novi rijaliti format u Španiji, u koji će ući i atraktivna Kristina. Katalonska novinarka je posle više od 300 sportskih emisija rešila da se nađe u rijalitiju i tako napusti dosadašnji posao.

Ona je bila lepo TV lice uz koje su ljubitelji sporta pratili najnovija dešavanja u Španiji, a zanimljivo je da se radi o bivšoj devojci fudbalera Real Madrida, Borhe Majorala.

Majoral je šest godina mlađi od Kristine, a trenutno je igrač Reala na pozajmici u Romi, posle epizoda u Volfsburgu i Levanteu. Kristina je posle raskida sa Borhom obrisala sve njihove zajedničke fotografije, ali svoje je i te kako sačuvala: