Fudbal

ŠOK! NAJBOLJI IKADA NA INTENZIVNOJ NJEZI, OTKRIVEN MU JE TUMOR: Pele se konačno javio iz bolnice i otkrio šta se dešava!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Konačno je otkriveno kakve je probleme imao jedan od najboljih fudbalera ikada.

Izvor: Profimedia/©Miramax/Courtesy Everett Collection

Konačno se saznalo zašto je jedan od najvećih fudbalera ikada proveo nedjelju dana u bolnici. Vremešni Pele je u 80. godini morao na operaciju tumora. 

Njemu je odstranjen tumor na debelom crijevu i za sada se brazilska legenda nalazi na intenzivnoj nezi bolnice "Albert Ajnštajn" u Sao Paulu. 

Očekuje se da tokom današnjeg dana bude prebačen u regularnu njegu, a brazilski mediji navode da je operacija bila izuzetno uspješna. 

Pele je sam otkrio da je u bolnicu otišao da uradi rutinske preglede koje nije mogao da odradi tokom virusa korona, pošto je pandemija žestoko udarila Brazil. Nakon laboratorijskih nalaza utvrđen je problem,  a sada se Pele javio iz bolnice. 

"Zahvaljujem Bogu što se osjećam dobro i što je dozvoli doktoru Fabiju i doktoru Migelu da se pobrinu za moje zdravlje Prošle subote sam operisan da bi mi bilo odstranjeno tkivo u crevu. Tumor je pronađen tokom testova. Srećom, sada slavim veliku pobjedu sa svima vama. Ovu utakmicu ću dočekati sa osmjehom na licu uz puno optimizma i radosti", rekao je Pele.

Pele je već imao problema, pošto je 2012. morao da zameni kuk, a u posljednje vrijeme je imao probleme i sa bubrezima i prostatom. 

Tagovi