Fudbal

JOVETIĆ SE POVRIJEDIO NA TRENINGU, NE IGRA PROTIV LETONIJE

Autor Gordana Bojanić Izvor Pobjeda

Stevan Jovetić je povrijedio list na večerašnjem treningu, definitivno je otpao za duel sa Letoncima.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Jovetić se povrijedio prije deset dana u meču Herte protiv Bajerna, zbog čega je propustio utakmice “sokola” sa Turskom i Holandijom.

Oporavio se, stekli se i uslovi da zaigra sjutra, ali je uslijedila nova povreda.

Veliki hendikep za našu selekciju, jer neće biti ni suspendovanog Stefana Savića.

Očekuje se da Jovetićevo mjesto u napadu, pored Uroša Đurđevića, zauzme Stefan Mugoša.

“Desilo se nešto neočekivano. Pravi šok za sve nas. Najviše za Jovetića. Još na zagrijavanju je osjetio bol, izgleda da mu se upalio nerv. Odmah je napustio trening. Zaista težak trenutak poslije ubjeđenja da će sve biti u redu. Njemu je najteže. Svi smo uz Jovetića i želimo mu da se što prije oporavi. On će ujutro nazad za Njemačku. Stupio je odmah u kontakt sa klupskim doktorom Herte i brzo će započeti liječenje. Sada je zadatak i na stručnom štabu da pripremimo novi plan”, kazao je selektor Radulović.

“Svi znamo koliko je dao sebe, što je sve uradio da bi igrao protiv Letonije. Imao je tu povredu, pa je uložio ogroman napor da izbjegne karantin po povratku u Belrin. Sve smo to uspjeli da riješimo. Jovetić je pokazao ogromnu želju da igra, da bude sa nama, koliki je to entuzijazam, optimizan, dobro raspoloženje koje je širio na svakom koraku. Mnogo mu je sve ovo teško palo”, rekao je selektor.