Fudbal

MITAR ODMAH PREBAČEN U URGENTNI! KRVAV NAPUSTIO MEČ: Sumnja se na prelom, mora na snimanje!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ako je u pitanju jagodična kost, pitanje je da li će Mitrović biti u timu za Irsku.

Izvor: MN Press

Srpski napadač Aleksandar Mitrović bio je prva zvezda reprezentacije Srbije u utakmici protiv Luksemburga (4:1) pošto je postigao dva gola i "kumovao" još jednom autogolu, ali je meč morao da završi ranije.

Čim je uputio udarac glavom, nakon kog je igrač Luksemburga prevario sopstvenog golmana za 3:1, pao je na travu i bilo je jasno da je doživeo povredu. U skoku je udario u potiljak Šanoa, zadobio veliku posekotinu ispod oka, što je lekarska ekipa odmah pokušala da reši na terenu...

Ipak, Mitrović je odmah izašao iz igre, teturao se i nije delovao najbolje, tako da je odmah prevezen u Urgentni centar gde mu je hitno ukazana pomoć.

Možda ce vas zanimati

"O njemu nije potrebno trošiti reči. Daje sve od sebe na terenu, čestitam mu na rekordima, nadam se da će postići još golova jer to zaslužuje. Nisam ga video, odmah je sa terena otišao da snimi...", rekao je Darko Lazović posle utakmice o svom saigraču.

Izvor: MN Press

"Videćemo stanje igrače za Dablin. Mitrović je dobio nezgodan udarac u jagodičnu kost. Za sada nemam informacije u kom je stanju. Videćemo...", dodao je Piksi.

Srbiju već 7. septembra čeka meč sa Irskom.