Fudbal

LEGENDARNI HRVAT IZNENADIO SVE JEDNOM OBJAVOM! Mandžukićevo se obratio emotivnim pismom i otkrio sljedeći korak

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Mario Mandžukić je donio najtežu odluku u životu jednog sportiste.

Izvor: MN Press

To je bilo to. Mario Mandžukić je donio jednu od najtežih odluka u životu sportiste - odlazi u penziju.

Jedan od najboljih hrvatskih napadača je prelomio i riješio da "okači kopačke o klin".

Otkrio je sve to u emotivnoj poruci na Instagramu kojom je iznenadio mnoge.

"Dragi mali Mario, dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni da zamisliš šta ćeš sve ostvariti u fudbalu. Davaćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova, osvajaćeš najveće trofeje. U dresu reprezentacije ćeš ispisati neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta", počeo je Mandžukić i zahvalio se svima koji su bili uz njega.

Mandžukić je počeo u Marsoniji, pa je igrao za NK Zagreb i Dinamo Zagreb pre nego što se otisnuo u inostranstvo. Tamo je nosio dresove Volfsburga, minhenskog Bajerna, Atletiko Madrida, Juventusa, Al Duhalija i Milana.

"Uspjećeš, jer ćeš pre svega davati sve od sebe i na rkaju karijere ćeš na to biti najviše ponosan. Za fudbal ćeš mnogo toga žrtvovati, ali ćeš da je to bilo vrijedno zbog nevjerovatnih trenutaka koje si doživio."

Na kraju je otkrio da je vreme za kraj.

"Prepoznaćeš pravi trenutaka za kraj igračke karijere. Stavićeš ove kopačke u vitrinu i bićeš srećan što ni začim ne žališ. Fudbal će zauvjek biti dio tvog života, ali ćeš se veseliti novom poglavlju. P.S ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva budi koncentrisan tamo negdje oko 109. minuta", uz smiješak je završio Mandžukić.