OPA

SVE PUCA U JUVENTUSU - ZBOG RONALDA! Novi haos u klubu, Alegri bijesan na gazdu Anjelija, tako se nisu dogovorili!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Trener Juventusa je nezadovoljan prodajom Portugalca.

Izvor: Profimedia

Masimilijano Alegri je bijesan! Novi-stari trener Juventusa i te kako je nezadovoljan na čelnike kluba u koji se vratio ovog ljeta, a sve zbog Kristijana Ronalda.

Alegri uopšte nije zadovoljan što je Juventus dozvolio Ronaldu da napusti klub i pojača Mančester junajted!

Jedna od glavnih vijesti tek završenog prelaznog roka jeste povratak Ronalda u Mančester u transferu vrijednom minimum 15.000.000 evra, a taj transfer nipošto nije nešto zbog čega bi Alegriju posao mogao da bude olakšan.

Kako navodi italijanski "Il đornale", Alegri je bijesan na predsjednika Andreu Anjelija i sportskog direktora Federika Čerubinija, pošto to nisu uslovi pod kojima je italijanski stručnjak prihvatio da se vrati u klub.

Alegri je iz Juventusa otišao u ljeto 2019, a poslije dvije godine je riješio da prihvati poziv i ponovo se lati tog posla. Ipak, sada Alegri tvrdi da 'ovo nisu bili dogovori' koje je postigao sa upravom kluba kada je potpisao ugovor.

Juventus je posljednjeg dana prelaznog roka doveo Moise Kena iz Evertona da proba i "popuni rupu" izazvanu Ronaldovim odlaskom, a još je u klub stigao samo Manuel Lokateli iz Sasuola. Juventus je loše počeo sezonu, osvojivši samo jedan bod u prva dva kola, a čini se da stižu novi problemi.

U Juveu "sve puca" iza kulisa...