Skandal...

HAOS U ARSENALU! IGRAČ MOLI DA ODE IZ KLUBA: Na Instagramu traži transfer, a Arteti uopšte ne treba! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Mladi fudbaler ne želi više da bude u klubu.

Izvor: Profimedia

Londonski klub je sezonu počeo sa tri poraza u Premijer ligi i bez postignutog gola za 270 minuta prvenstvenog fudbala, uz debakl protiv Sitija. Trenutno je to dovoljno samo za poslednje mesto na tabeli, a kriza drma klub na mnogim nivoima. Igrači nisu zadovoljni trenutnim stanjem, pa jedan moli da ode!

Ejnsli Mejtalnd-Najls (24) požalio se na Instagramu da mu klub ne dopušta da promeni sredinu u poslednjim satima prelaznog roka, iako se od ranije zna da on nije u ozbiljnim planovima Mikela Artete.

Španski trener - kog navijači ne podnose ga uglavnom forsira na poziciji beka, što Ejnsli ne voli da igra. I pored toga, njegova minutaža je mala, prethodne sezone je bio pozajmljen u VBA, a sada očajnički želi da ode iz tima, barem na šest meseci.

Zainteresovan je Everton, ali Arsenal ne popušta pa povremeni reprezentativac Engleske mora da sedi i čeka. Naravno, nije mu lako jer zna da se neće naigrati fudbala ukoliko ostane u Arsenalu koji ovih dana ima i mnogo većih problema od Mejtland-Najlsa.

Izvor: Instagram/maitlandniles/printscreen

Ejnsli je od 2014. godine prvotimac Arsenala, a u međuvremenu je bio na dve pozajmice, u Ipsviču i Vest Bromvič Albionu. Igrao je za mlađe selekcije Engleske od 17 godine, a pet puta je bio seniorski reprezentativac.

Sve to nije dovoljno da ubedi stručni štab, pa mesto na terenu i dalje zauzimaju igrači koji su do skoro bili otpisani poput Kolašinca ili očigledno nemaju kvalitet za Arsenal poput Sedrika. ''Tobdžije'' ni tokom ovog leta nisu uspele da zapuše sve rupe u timu, iako su potrošile mnogo novca na igrače kojima su podmaldili tim.

Tagovi