JEDVA

JUNAJTEDU TREBA RONALDO - PROVUKLI SE PROTIV VUKOVA: De Hea spasio nemoguće, a dete Mančestera "ukralo" bodove! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Mančester junajted uopšte nije briljirao, ali se sa gostovanja vraćaju sa tri boda.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je stigao, očekuje se i ozvaničenje saradnje, a Mančester junajted je bez njegove pomoći jedva uspeo da stigne do trijumfa u Vulverhemptonu. "Crveni đavoli" su posle kiksa u Sautemptonu prošlog vikenda i ovoga puta bili blizu da razočaraju, ali je stvar spasio tinejdžer Mejson Grinvud u finišu meča.

VULVERHEMPTON - MANČESTER JUNAJTED 0:1 (0:0)
/Grinvud 80/

Ekipa Ole Gunara Solskjera dobila je sjajne vesti tokom nedelje kada je šokantnim obrtom Mančester junajted uspeo da vrati Kristijana Ronalda u klub posle 12 godina, dogovorivši sve i sa Portugalcem, i sa Juventusom.

Dva dana kasnije, malo je nedostajalo da taj sjajan momentum bude usporen, pošto je Mančester junajted jedva uspeo da upiše drugi trijumf u sezoni, a prvi na gostovanjima.

Papirologija je sprečila da Ronaldo već u nedelju bude deo tima, a u nedelju su na "Molinjuu" svi pričali o Davidu de Hei, junaku "crvenih đavola". Uprkos velikim poteškovaćama, španski golman je uspeo da napravi dve neverovatne odbrane iz blizine, kada je oba puta izvanrendno zaustavio udarce Romana Saisa.

Uspeo je tada da održi Mančester u životu, a Junajted je do gola stigao desetak minuta pre kraja. Mejson Grinvud se lepo izvukao na desnu stranu i precizno šutirao posle uspešnog driblinga. Ali, tokom čitavog meča, Vulvsi su bili opasniji.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

De Hea je morao da odbrani čak šest udaraca koji su išli u njegov gol, Raul Himenez je takođe pretio, ali u prvom meču Rafael Varana u prvoj postavi Junajteda, gosti su uspeli da sačuvaju mrežu netaknutom.

Prvi put se u startnih 11 našao i Džejdon Sančo, ali se doskorašnji igrač Borusije Dortmund nije najbolje snašao. Junajted je upisao tri važna boda, a sada će svi čekati 11. septembar, kada bi protiv Njukasla mogao da u crvenom dresu ponovo zaigra Kristijano Ronaldo...

Junajted sada ima sedam bodova, a Vulvsi zbog loše realizacije i dalje čekaju i na prvi bod i na prvi gol u novoj sezoni Premijer lige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt