OGLASILA SE

BIVŠA ŽENA JAVNO PROZIVA ZVEZDU SITIJA: Zbog njega prešla u islam, sad je otkrila sve - Slava mu udarila u glavu! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Rijad Marez je za nju postao drugi čovek kada je iz Lestera prešao u Mančester siti...

Izvor: Profimedia/Instagram/ritamahrez/Printscreen

Rijad Marez je ponovo u centru pažnje britanske javnosti zbog novih informacija o njegovom privatnom i ljubavnom životu. Njegova bivša supruga, pevačica i manekenka Rita Džohal, ponovo je iskazala bes prema zvezdi Mančester sitija.

Ona je otkrila da je Marez postao druga osoba otkad je postao igrač Sitija, navodeći da je zbog njega čak i prešla u islam.

Rita je u intervjuu za britanski tabloid "San" rekla kako je Marez okrenuo leđa njoj i porodici kada je potpisao bogati ugovor sa Mančester sitijem, vredan više od 186.000 evra nedeljno.

Za nju, Marez više nije bio otac kakav je bio dok je igrao za Lester siti.

"Ne mogu da komentarišem tuđe živote, ali preseljenje tamo je promenilo mog muža. Kejnova supruga je verovatno imala sreće i izbegla je slične probleme", rekla je Džohal, komentarišući to što Hari Kejn na kraju ipak nije potpisao za Siti.

"Rijadu je slava udarila u glavu. Promenio se kad je otišao u Mančester siti. Ali karijera fudbalera je kratkog veka. Moraju ostati dostojanstveni i odani svojim voljenima, jer kada sve prođe, shvatiće neke stvari", rekla je pevačica koja je promenila veru kada ga je upoznala.

Džohal je prešla u islam, prestala je da pije alkohol i odrekla se drugih poroka kako bi imali skladan brak.

"Volela sam ga, htela sam da se venčamo. Promenila sam veru, prestala da pijem alkohol jer nije pio. Cenila sam njegove vrednosti i želela skladan porodični život. Ali ljubazni, skromni i brižni Rijad je nestao. Prestao je da pita kako je prošao moj dan i šta ću da radim. Postala sam dosadna žena koja je ostajala kod kuće, a on je imao blistav način života daleko od mene. Počeo je da me ignoriše", ispričala je ona.

Pre dve godine, Marez je napustio porodičnu kuću i počeo da živi u hoteli, a Ritu su optuživali da ga je prevarila. Nedugo posle toga su se razveli, a Marez je pre nekoliko meseci zaprosio svoju novu devojku, 23-godišnju Tejlor Vord.