Majstor

VLAHOVIĆ DAO GOL - NEBESKI SKOK, PA LOPTA U UGLIĆ:  Juventus nastavio da tone! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski bombarder je dao prvi gol u ovoj sezoni, a Juventus je nastavio da posrće.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je počeo sa golovima u novoj sezoni! Nakon uvodnog poraza u prvom kolu od Rome u kome je jedini strelac za "violu" bio Nikola Milenković, sada je poražen Torino sa 2:1. 

Milenković je ovoga puta zaradio žuti karton, a pobedu je nakon uvodnog gola Nika Gonzaleza potvrdio Vlahović, On je u 70. minutu zatresao mrežu protivnika.

U jednoj polukontri našao se u šesnaestercu protivnika i uspeo da pobegne čuvarima. To je video iskusni Đakomo Bonaventura, centrirao mu, a Vlahović je iz ne tako lake pozicije pogodio sam ugao gola Vanje Milinković-Savića!

A da ne bude bez neizvesnoti na kraju pobrinuo se Saša Lukić! Srpski vezista je u 89. minutu asistirao Verdiju za jedini gol Rome na meču! 

Mnogo srpskih igrača bilo je na ovom meču pošto su za za Torino igrali Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić, za Fiorentinu Milenković i Vlahović, a kod "viole" su na klupi bili Matija Nastasić i Aleksa Terzić. 

A Juventus je nastavio da posrće. Posle odlaska Kristijana Ronalda nije još uvek uspeo Masimilijano Alegri da pronađe dobitnu formulu u svojoj ekipi. Nakon remija sa Udinezeom u prvom kolu sada su izgubili od Empolija na svom terenu 1:0. 

Jedini gol na meču pao je u 21. minutu kada je Vojčeha Ščensnog savladao Mankuso i tako doneo velka tri boda svojoj ekipi. 

SERIJA A, 2. kolo:

Petak: 

Verona - Inter 1:3 (1:0)
Udineze - Venecija 3:0 (1:0)

Subota: 

Atalanta - Bolonja 0:0 (0:0)
Lacio - Specija 6:1 (3:1)
Fiorentina - Torino 2:0 (1:0)
Juventus - Empoli 0:1 (0:1)

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt