Rekao zbogom

OGLASIO SE RONALDO - DAO SAM VAM SRCE I DUŠU! Kristijanova prva poruka nakon odlaska: Zauvijek jedan od vas

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo emotivnom porukom oprostio se od fanova Juventusa.

Izvor: Profimedia

Preokret koji je odjeknuo kao bomba zatekao je svijet, ali sve ja gotovo, slavni Portugalac vraća se u stari voljeni dres.

Kristijano Ronaldo već neko vrijeme nezadovoljan je u Juventusu pa se tako transfer očekivao, a djelovalo je kao da je Manačester siti najbliži, međutim Mančester Junajted je pobijedio.

Ronaldo je zvanično ponovo član "crvenih đavola" posle 12 godina! Ipak, iako vidno nezadovljan u dresu italijanskog velikana, Portugalac se emotivnom porukom oprostio od navijača i kluba.

"Danas odlazim iz nevjerovatnog kluba, najvećeg u Italiji i sigurno jednog od najvećih u cijeloj Evropi. Dao sam srce i dušu za Juventus i uvijek ću voljeti grad Torino do poslednjih dana. Navijači Juventusa su me uvijek poštovali i pokušao sam da zahvalim tom poštovanju boreći se za njih u svakoj utakmici, svakoj sezoni, svakom takmičenju. Na kraju, svi se možemo osvrnuti i shvatiti da smo postigli velike stvari, ne sve što smo želeli, ali ipak, zajedno smo napisali prilično lijepu priču", napisao je Ronaldo uz video u kojem su predstavljeni njegovi lijepi trenuci u dresu "stare dame"

Kristijano je podijelio i dio jedne od navijačkih pjesama i dodao još dirljivih riječi.

"Uvijek ću biti jedan od vas. Sada si dio moje istorije, jer osjećam da sam dio tvoje. Italija, Juve, Torino, navijači, uvijek će biti u mom srcu", rekao je Ronaldo nakon napuštanja kluba.