DA LI JE GOTOVO?

BOMBA! MBAPE PRELAZI U REAL - PSŽ POPUSTIO: Puštaju ga u Madrid, poznato i za koliko novca!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pojavile su se najnovije informacije oko prelaska Kilijana Mbapea u Madrid, koje je lansirao poznati španski sportski list, oduvijek naklonjen madridskom Realu - "Marca" .

Izvor: Profimedia

Hoće li se saga oko transfera Kilijana Mbapea završiti? Španska "Marka" tvrdi da hoće i to vrlo brzo.

Prema njihovim informacijama transfer iz Pari Sen Žermena u Real Madrid je na pomolu i sve bi trebalo da bude jasno prije reprezentativne pauze koja sledi.

Navodno će sve postati zvanično u narednih nekoliko dana.

"Prelazak Mbapea je pitanje dana. Poslednja ponuda od 170 miliona i dodatnih 10 miliona evra kroz klauzule biće prihvaćena od strane francuskog kluba i on će uskoro obući bijeli dres", navodi se u tekstu.

Ističu da bi moglo sve da bude riješeno u narednim satima kako bi Mbape bio koncentrisan na obaveze sa reprezentacijom Francuske i predstojeći meč sa Bosnom i Hercegovinom (sreda 20.45h).

Predsjednik Parižana Naser al-Kelafi je posle žreba za Ligu šampiona poručio da je "njihov stav jasan", ali izgleda da su se stvari promijenile.

Mnogo toga bi trebalo da bude jasno veoma brzo, pošto se u nedelju očekuje da Lionel Mesi debituje protiv Remsa (20.45h). Biće zanimljivo vidjeti hoće li Mbape biti u timu.