Hoće li doći?

RIŠAIRO I ZVEZDA - JEDNA STVAR MOŽE DA POMOGNE CRVENO-BELIMA: Koreni vuku ka Beogradu, porodica bi mogla da presudi!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Rišairo bi bio ogromno pojačanje, a upravo bi srpski koreni mogli da presude da se odluči za crveno bele!

Izvor: Profimedia/MN Press

Posle pokušaja u Premijer ligi sa Šefild Junajtedom Rišairom Živković je igrao u Kini, a sada je u procesu raskidanja ugovora i na startu nove sezone još uvek bira novi klub.

Za brzonogog krilnog fudbalera veliko interesovanje pokazala je Crvena zvezda, a Živković je već razgovarao sa čelnicima crveno-belih o mogućoj saradnji. 

Potpuni fokus kluba je na dovođenju Rišaira koji je tip igrača koji nedostaje klubu, brzonogo krilo koje bi moglo da doprinese i u golgeterskom učinku ekipe. Posle nekoliko razgovora Živković još uvek nije prelomio i odlučio da se preseli na "Marakanu", a u tome bi crveno-belima mogla da pomogne i njegova porodica.

Njegova majka Mira je Srpkinja, a njeno prezime nosi jer ga je otac koji je sa Kurasaoa napustio kada je bio dete. Deo porodice koji je iz Srbije želi da on zaigra u svojoj drugoj domovini, a timu Dejana Stankovića bi dodatno pomoglo to što Rišairo ima srpski pasoš.

On se ne bi računao kao stranac, kao što to nije slučaj sa Degenekom i Borjanom. Za sada se razgovori odvijaju, klub je dao sve od sebe da ga ubedi, a ostaje da se vidi da li će u tome uspeti.