Ako...

GOLA LEPOTICA I MESIJEVA MARAMICA! Navijačica Barse ima nepristojnu ponudu - spremna je da skine sve! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Bila je udata za bivšeg košarkaša Barselone, navija za taj klub, a izuzetno ceni Argentinca.

Izvor: Youtube/FC Barcelona/instagram/luanasandien/screenshot

Brazilka Luana Sandijen koja je svojevremeno krasila naslovnu stranu Plejboja sada planira da se potpuno gola fotografiše i u čast Lionela Mesija. Ukoliko joj plan uspe, ona će pozirati samo sa maramicom koju je Lionel Mesi koristio da obriše suze na poslednjoj konferenciji u Barseloni.

Ona je bila spremna da na aukciji kupi pomenutu maramicu, a da je zatim iskoristi kako bi se uz nju fotografisala gola.

''Ponudila sam 600 hiljada evra, ali je nekoliko minuta nakon moje ponude oglas nestao. Ne znam da li je neko drugi kupio predmet ili je ponuđač odustao od ideje da ga proda'', izjavila je Luana.

Pogledajte fotografije atraktivne devojke iz Brazila:

Ova devojka je bila veoma ozbiljna u nameri da se potpuno naga fotografiše sa maramicom. Znajući njene ranije ispade, to je skroz realan scenario.

Pre samo nekoliko meseci napravila je veliki skandal kada je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na užarenom pesku, pozirala polugola. U toj zemlji pravila su stroga i žene ne mogu da budu toliko otkrivene, ali je nekadašnja Plejboj ''zečica'' tvrdila da ne vidi ništa sporno u svom postupku.

Inače, svojevremeno je za izdanje Plejboja u Africi pozirala upravo u dresu Barselone. Bila je to prilagođena varijanta košarkaškog dresa Maćeja Lampea, njenog bivšeg supruga, i to krojena tako da više otkriva nego što skriva.

Da li ćemo je videti i sa još jednim detaljom važnim za istoriju Barselone, zavisiće od aukcije čiji ishod za sada nije poznat.