BIO JE NA DNU

BIO U ZATVORU I IMAO 6 EVRA, A SADA JE OPET MILIONER: Kako se Ronaldinjo izvukao - Vratio se ženama, piću i žurkama!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekada najbolji fudbaler sveta je prošle godine bio na dnu, kada je završio u zatvoru, a u međuvremenu je uspeo da ponovo stigne do velikog novca i vrati se životnom stilu po kojem je bio poznat još za vreme igračke karijere.

Izvor: Instagram/ronaldinho/Printscreen

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo prošle godine spao je najniže grane kada je završio u paragvajskom zatvoru zbog korišćenja lažnog pasoša.

Tada su brazilske vlasti prijavile da nekada najbolji fudbaler sveta ima samo šest evra na svom računu, a danas mediji pišu da je "R10" stao na noge i da je ponovo - milioner!

Ronaldinjova životna priča daleko je od dosadne. Legendarni fudbaler je u martu 2020. bio uhapšen kada se koristio lažnim pasošom vrednim 30.000 dolara po komadu. Hteo je da uđe u Paragvaj, a "hvatanje" Ronaldinja u ovom prekršaju dovelo je istražitalje do čitave kriminalne mreže koja proizvodi te pasoše.

Slavni Brazilac je neko vreme proveo u zatvoru, a potom je zajedno sa bratom Robertom platio kauciju u visini od 1.600.000 dolara. Od tada se Ronaldinjo branio iz kućnog pritvora, dok su njegovi advokati tvrdili da je razlog odlaska u Paragvaj bila promocija knjige "Genije života", kao i da bi učestvovao na jednom humanitarnom događaju.

Ipak, "Journal de Brasilia" je izvestio da je Ronaldinjo u Paragvaj zapravo išao u ime kompanije "Winpoker", odnosno zarad organizacije ilegalnih kockarskih turnira. Ni tu njegovim mukama nije bio kraj.

Kada je konačno i izašao iz zatvora, u martu ove godine preminula mu je majka od posledica korona virusa. Od tada su se u medijima pojavljivale informacije o Ronaldinjovom odavanju alkoholu.

Izvor: Instagram/ronaldinho/printscrenn

"Svakog dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli", rekao je anonimni izvor za brazilske medije.

No, posle svega, izgleda da je Ronaldinjo uspeo da se izvuče iz problema. Na račun stare slave je nastavio da snima spotove i pojavljuje se u reklamama, a kada ste Ronaldinjo - od toga može dobro da se zaradi.

Obnovio je saradnju sa FIFA i PES, najpopularnijim fudbalskim video igrama, a čak je bio i deo jednog brazilskog hip-hop pokreta "Tropa do Bruxo". Da se od svega toga dobro zarađuje, potvrdio je "El Pais".

Španski list tvrdi da je Ronaldinjo u samo četiri meseca od izlaska iz zatvora prijavio oko 5.000.000 brazilskih reala, što je skoro 1.000.000 američkih dolara. I sve to samo od reklama.

Njegovo trenutno bogatstvo mediji u Brazilu procenjuju na oko 3.000.000 dolara, a imajući u vidu Ronaldinjove objave po društvenim mrežama, sada ponovo uživa u životu punim plućima.

Tu su i dalje obožavateljke kojima se potpisuje na grudi, kao i zabave pune prelepih žena na lokacijama širom sveta.

Ronaldinjo se vratio tamo gde je stao...

Tagovi