Fudbal

PIKSI KUPIO VILU U PARIZU: Luksuzna kuća od 5 MILIONA EURA ima bazen, nekoliko soba i ogromno dvorište!

Autor Gordana Bojanić Izvor Kurir

Dragan Stojković Piksi kupio je vilu u Parizu gdje će živjeti sa porodicom! Cijena ove nekretnine iznosi oko pet miliona eura, ekskluzivno saznaje Kurir.

Izvor: MN Press

Legendarni as i sadašnji selektor Srbije promijeniće adresu stanovanja u prijestonici Francuske. Piksi je već dugo stanovnik Pariza, a došlo je vrijeme i da se preseli u unutar samog grada kako bi lakše obavljao svakodnevne poslove i ne bi gubio vremena u saobraćaju, prenosi Kurir.

Kraj u kome će Stojković ubuduće živjeti važi za elitni dio Pariza i tamo stanuju brojni sportski asovi, ali i zvijezde šou biznisa. Iako je u centru Pariza, vila je izdvojena, a najbliža kuća do njih je udaljena nekoliko stotina metara, što im garantuje mir. Interesantno je da kuća posjeduje i veliki bazen u svom kompleksu, nekoliko soba, kupatila i veliko dvorište, a Stojkovići su već počeli sa opremanjem i naručivanjem namještaja.

Predvodnik "Orlova" živi na realciji Beograd - Pariz, pa je tako prošle godine i u prijestonici Srbije pazario kuću. Nakon što je prije tri godine luksuznu vilu na Dedinju prodao Dušku Tošiću za dva miliona eura, Piksi je odlučio da kupi trospratnicu u srcu srpske prijestonice u kojoj ima dovoljno mjesta za cijelu porodicu.Taj obekat na tri sprata nalazi se na Dorćolu i biće dom svih Stojkovića kada budu u Beogradu. Nije se cenkao jer mu se dopala, naročito što ima nekoliko spratova koji mogu biti poput odvojenih stanova. To je dobro jer kada je sa naslednicima u Beogradu, svi mogu da borave tu, a da jedni drugima ne smetaju.

U komšiluku im se nalazi srpski košarkaš Marko Jarić, koji je izgradio vilu u blizini od tri miliona eura.

Inače, Piksi je u Kini bio među deset najplaćenijih trenera na planeti! Imao je godišnju platu od čak devet miliona eura. Kada se to pomoži sa šest godina u klubu dolazimo do velike sume novca. Uslijedio je dolazak na poziciju selektora Srbije, a zarad toga Stojković se odrekao dijela ugovora u Kini i pristao na daleko manja primanja od onih koje je mogao da dobije u Aziji ili nekom evropskom klubu.