OVO JE DOBRO

REAL NE ODUSTAJE OD JOVIĆA? JEDAN POTEZ PODGREJAO NADE: Na Luku i dalje računaju, da li Srbin ostaje u Madridu?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Luka Jović se često dovodio u vezu sa odlaskom iz Real Madrida, ali sada je srpski napadač registrovan za nastupe u Primeri, što bi mogao da bude dobar znak.

Izvor: Profimedia

Odlična vest za srpskog reprezentativca.

Luka jović nalazi se na spisku registrovanih fudbalera Real Madrida za predstojeću sezonu u španskoj Primeri!

Srpski napadač je prošle sezone posle godinu i po dana na "Santijago Bernabeuu" rešio da poslednjih šest meseci provede na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Sada, po povratku iz Nemačke, u redovima španskog giganta i dalje računaju na reprezentativca Srbije. On je registrovan i nosiće broj 16.

Da je ovo važna vest za Jovića potvrđuje i činjenica da Real Madrid nije registrovao Martina Edegora, talentovanog Norvežanina, koji se pominje kao moguće novo pojačanje Arsenala. Stoga, još uvek nema većih indicija da bi Jović mogao da ponovo napusti klub, a videli smo i da je na treninzima Reala pokazivao svoje kvalitete i zbog čega bi mogao da bude koristan Madriđanima.

Za Jovića se nedavno pominjalo da je moguć odlazak u redove tima koji vodi Žoze Murinjo, ali ostaje da se vidi kakve zapravo planove imaju u Madridu.

Jović je u Real Madridu upisao 32 nastupa i postigao je dva gola uz dve asistencije, ali je na terenu proveo tek oko 1.000 minuta, što jasno govori da Srbinu nije bila pružana prava šansa.

Tagovi