Fudbal

SMJENA NA MARAKANI! ZVEZDA NAŠLA KRIVCA POSLIJE KIKSA U EVROPI

Autor Jovana Raičević Izvor Kurir

Posle šokantnog poraza od Šerifa i eliminacije Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, crveno-bijeli su našli krivca.

Izvor: MN Press

Prvak Srbije je eliminisan u trećem kolu kvalifikacija od ekipe Šerifa koji je u Tiraspolju slavio sa 1:0, što je izazvalo potrese na Marakani.

Brukanje u Moldaviji neće tako brzo da bude izbrisano, a prvi na udaru je sportski direktor Mitar Mrkela. Njegova misija na stadionu “Rajko Mitić” se polako bliži kraju, piše MaxBet.

Loše je vukao poteze u prelaznom roku, osim kad je u pitanju dovođenje Aleksandra Dragovića. Ponovo je promašen napadać, nije Loi Dioni ostavio dobar utisak do sada.

Godinama unazad nije doveden lijevi bek… Problem su bonus igrači, a ima i drugih promašaja sa pojačanjima u eri evropskih uspjeha: La Para, Žander, Kanjas, Spiridonović, Jirka…

Crvenu zvezdu sada čeka pokušaj da se domogne Lige Evrope u plej-ofu kvalifikacija tog takmičenja gdje neće imati ništa slabijeg rivala od moldavskog prvaka.

Naredni protivnik je rumunski Kluž, a taj meč je na programu u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić". Termin revanš meča još uvek nije poznat.