TUGA

TRAGEDIJA NEMAČKE LEGENDE - POGINUO BALAKOV SIN: Imao je samo 18 godina, stradao u sudaru kvadova!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Tragične vesti iz porodice Balak.

Izvor: Instagram/MichaelBallack/Screenshot

Sin legendarnog nemačkog fudbalera Mihaela Balaka poginuo je prošle noći prilikom sudara kvadova u Porugalu, prenose mediji iz ove zemlje.

18-godišnji Emilio odlučio je da odmor provede na Pirinejima, a njegova porodica već godinama unazad ima kuću u Lisabonu i često borave u njoj. Do tragične nesreće je došlo dva sata iza ponoći kada je Emilio Balak učestvovao u sudaru kvadova, a za sada nije dostupno više zvaničnih informacija.

Portugalski mediji spekulišu da se nesreća dogodila blizu Balakove kuće u Lisabonu, a za sada se bivši nemački fudbaler nije oglašavao niti potvrdio da je Emilio poginuo.

Emilio je jedan od trojice sinova legendarnog fudbalera Bajerna, Bajer Leverkuzena i Čelsija. Najstariji je Luis, koji je stariji godinu dana, a najmlađi Đordi ima 15. Balak ih je dobio iz braka sa Simon Lambe, ali su se razveli 2012. i ostali u dobrim odnosima.

Mihael Balak je igračku karijeru završio 2012. godine, a od tada je čest gost na televizijama kao stručni konsultant, a spekulisalo se da bi mogao da dobije i direktorsku ulogu u Čelsiju.