Zadovoljni?

ZVEZDA DOBILA DINAMO, A NA MARAKANI OSMESI: Pogledajte reakcije na žreb za Ligu šampiona! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Srpski tim bi, ukoliko izbaci Moldavcde, mogao u Hrvatsku.

Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Žreb za poslednju rundu kvalifikacija u Ligi šampiona spojio je ovog leta Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba. Ako srpski i hrvatski tim preskoče prepreke u trećem kolu, u poslednjoj rundi će odlučivati o plasmanu u grupnu fazu!

Ukoliko do dvomeča dođe, biće to prve utakmice nekada velikih rivala nakon više od tri decenije. Poslednji meč je odigran pre više od 30 godina, a čelnici crveno-belih nasmejali su se kada su saznali ishod žreba.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i trener Dejan Stanković zajedno su u kancelariji na stadionu Rajko Mitić posmatrali izvlačenje parova. Kada su kuglice izvučene, najširi osmeh video se na licu Dejana Stankovića, koji je odmah dao izjavu o meču sa Zagrepčanima.

Deluje da Zvezda nije loše prošla ovom prilikom, pošto su je Dinamo jedan od potencijalnih rivala protiv kojih ''može da se igra'', kako se to često kaže u žargonu. Ali, srpski šampion pre toga mora da eliminiše Šerif iz Tiraspolja, koji sutra gostuje u Beogradu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Crvena zvezda reakcije na žreb sa Dinamom iz Zagreba
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda