BUM!

JUNAJTED NAPRAVIO TIMČINU - 2 STRAŠNA POJAČANJA: "Crveni đavoli" sad moraju da osvoje titulu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Mančester junajted doveo dva fantastična pojačanja ovog leta. Posle Sanča, stiže i Varan...

Izvor: Profimedia, Profimedia/Mika Volkmann/Alamy Live News

Mančester junajted je odlučio da se ovog leta opasno pojača, pa su tako ovog leta doveli već dva kapitalna pojačanja - dovoljna da napadnu trofej Premijer lige!

"Crveni đavoli" su prvo dogovorili rekordan transfer Džejdona Sanča iz Dortmunda, platili su ga 85 miliona evra, a posle njega stiže i trofejni štoper Rafael Varan koji je već ranije najavio Real Madridu da želi da ode ovog leta.

Pregovori se vode već neko vreme, a kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano - načelni dogvor Junajteda i Real Madrida je postignut, ostali su samo sitni detalji.

Nije još poznato koliko će Mančester junajted platiti Rafaela Varana, ali pretpostavlja se da će to biti više od 50 miliona evra, pošto se radi o jednom od najboljih štopera sveta koji je i dalje u najboljim godinama. Prisutan je već dugo na velikoj sceni, ali mu je tek 28.

Varan je već dao "zeleno svetlo" za odlazak u Junajted, gde će biti jedan od najplaćenijih igrača, a sada će u tandemu igrati sa Harijem Megvajerom, zvanično najskupljim štoperom svih vremena.

Nedavno su "crveni đavoli" produžili ugovor sa Oleom Gunarom Solskjerom, a sve sem titule je neuspeh...