O Kairatu...

''IMA MNOGO TENZIJE I EMOCIJA'': Zvezda pobjedila, Stanković odmah o Evropi - ZNAM da će biti pravi!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Trener Crvene zvezde govorio nakon prve pobjede u sezoni, posle dva meča bez trijumfa.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je upisala trijumf protiv Mladosti iz Lučana (1:0) u meču drugog kola Superlige, ali to nije najbitniji detalj za crveno-bele, jer i ovaj meč posmatraju kao pripremu za revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Stanković je odmah okrenuo misli ka Kairatu i evropskom revanšu.

Govoreći o današnjem meču pomenuo je i koliko je bitno da se tim podigne, da ekipa 'klikne' i pronađe sebe, a zatim počne da dijele dobre rezultate.

Lučanci nisu naivan protivnik, a trener Zvezde je poručio da je trebalo da bude više lopti u mreži Mladosti, ali i da vjeruje da će sve biti dobro kada bude najvažnije.

''Teška utakmica, još uvek tražimo formu i ritam. Stil ekipe Mladosti je igra 'jedan na jedan' po cijelom terenu, dok se oslobodimo markiranja i pritiska protivničkih igrača... Stvorili smo par šansi i mogli smo sigurno da postignemo još koji gol. Ovakve utakmice se dobijaju sa malo većom gol razlikom. Drago mi je zbog momaka, svi zajedno tražimo formu i ritam. Trebalo bi da kliknemo, da to izgleda kako treba. Vidim po igračima da ima dosta tenzije i emocije. Momci mnogo žele, shvataju momenat koliko je važno i znam da će biti pravi u srijedu'', rekao je trener Crvene zvezde.

Trener Crvene zvezde je istakao i da se njegov tim privikava na navijače, bez kojih je igrao punih godinu dana...

''Još treba da se naviknemo na navijače, ali kada je teško znam da su oni uz nas. Mnogo je lakše igrati kada ti neko daje vjetar u leđa, kao i kada je tu uz tebe. Tako da u srijedu baš uz pjesmu navijača, moramo da uradimo sve da bi prošli u dalju rundu'', zaključio je Stanković.

Iako Crvena zvezda odrađuje kaznu iz prethodne sezone, u srijedu tribine neće biti prazne. Na njima će biti dječaci i djevojčice do 14 godina, koji će pružiti podršku svojim omiljenim fudbalerima.

Pogledajte detalje sa meča drugog kola Superlige:

Tagovi