JEDVA ČEKA

FUDBAL OPET LIČI NA FUDBAL, GROBARI ĆE BITI VETAR U LEĐA: Stojketu se sviđa novi dres Partizana - Golmanski je moja muka

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković je svestan da je Dunajska Streda nezgodan protivnik u 2. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21.00 dočekuju Dunajsku Stredu u okviru 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Trener Aleksandar Stanojević jedva čeka da crno-beli zaigraju pred svojim navijačima, a kapiten Vladimir Stojković slično razmišlja.

Golman crno-belih se kao i njegovi saigrači uželeo navijača i dan pred utakmicu lepo je sumirao kako se oseća povodom toga što će u četvrtak u Humskoj biti publike.

"Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal i mislim da će nam posle godinu dana navijači biti vetar u leđa", počeo je Stojković na konferenciji za medije.

Partizan će na susretu protiv Dunajske Strede zaigrati u novom dresu koji je u sredu predstavljen, a komentarišući taj dres, Stojković je imao zanimljivu opasku.

"Pogledao sam klip i mogu reći da mi se dres sviđa. Mada, golmanski je uvek problem, braniću u starom. To je moja muka, ja je mučim, nema veze sa klubom. Nije sinhronizovan sa ostalim. Ja kombinujem sa ekonomom", smeje se Stojković.

Golman crno-belih zna da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

"Ispratio sam njihovu prijateljsku utakmicu sa Ujpeštom, uverio sam se da je reč o ozbiljnoj ekipi, sa pobedničkim mentalitetom, uprkos primljenom golu nastavila je agresivno da igra. Što se nas tiče, već tri-četiri godine dosta naših igrača je na okupu. Shvatili su da je u Partizanu svaka naredna utakmica najvažnija, to su prihvatili. Ova sutra je ozbiljna."

Kapiten Partizana bio je upitan i šta se dešava povodom njegovom mogućeg odlaska u Saudijsku Arabiju, o kojem se u prethodnom periodu pisalo.

"Prvenstveno, sutra nam je jedna od najbitnijih utakmica, tako da sam koncentrisan na Partizan. Ništa se nije promenilo otkad sam otišao na pripreme, razmišljam samo o Partizanu i to je to", jasan je Vladimir Stojković.