UBRZAVA PULS

VRELA ITALIJANKA GOLA NA KROVU SVE ZALUDELA: Bobo Vijeri je zamalo oženio, ona posle očarala i Džorda Klunija! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Elizabeta Kanalis je svojevremeno bila verena za Kristijana Vijerija, ali osim po vezi sa poznatim bivšim fudbalerom, ona pažnju već godinama privlači još mnogo čime.

Izvor: Profimedia/Instagram/littlecrumb_/christianvieri/Printscreen

Kristijan "Bobo" Vijeri poznat je u svetu fudbala ne samo kao nekada izvanredan fudbaler, već i veliki zavodnik.

Nekadašnji napadač Intera, Juventusa, Atletiko Madrida i brojnih drugih klubova umalo je oženio zanosnu Elizabetu Kanalis, glumicu koja se zabavljala i sa Džordžom Klunijem!

Italijanska glumica ponovo privlači pažnju tamošnjih medija jer je ovoga puta rešila da na svoj Instagram profil objavi fotografiju na kojoj praktično gola čuči na krovu jedne kuće.

Ova fotografija je privukla pažnju mnogih muškaraca, a zanimljivo je da je Elizabeta pre više od 10 godina bila verena za "rasnog" golgetera Vijerija. Ipak, iako su bili nadomak venčanja, nepopravljivi zavodnik Vijeri se ipak nije skrasio.

Elizabeta, koja danas ima 42 godine, kasnije se zabavljala i sa Džordžom Klunijem, ali su posle dve godine veze raskinuli 2011. godine.

Kanalisova nije završila ni sa Vijerijem ni sa svetskom filmskom zvezdom Klunijem, ali jeste sa ortopedskih hirurgom koji nije tako poznat kao njeni prethodnici.

A evo kako izgleda lepa italijanska glumica koja je očarala i Vijerija i Klunija...

Tagovi