TO JE TO!

PROCURILE SLIKE ZVEZDINOG DRESA - OVAKAV JE 1997. NOSIO I STANKOVIĆ: Crveno, belo i TEGET, kao devedesetih! (ANKETA)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Pojavile su se prve fotografije novog dresa koji će izabranici Dejana Stankovića nositi u novoj sezoni. Navijači su oduševljeni...

Dejan Stanković u starom dresu i novi dres
Izvor: MN Press/Tviter/BgdSkebi

Nova superligaška sezona kreće. Crvena zvezda želi da odbrani šampionsku titulu i da uz to obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Prvi meč u domaćem šampionatu igraju večeras protiv Vojvodine na stadionu "Rajko Mitić".

Dok navijači sa nestrpljenjem čekaju taj duel na društvenim mrežama su se pojavile fotografije dresova koje će puleni Dejana Stankovića nositi. Pristalice kluba su oduševljene.

"Makron" je napravio repliku retro dresa iz sezone 1997/98 koji je pravila "Kapa". U tom dresu je, između ostalih, igrao i sadašnji trener crveno-belih Stanković.

Uporedo sa obavezama koje imaju u domaćem šampionatu igrači Zvezde u isto vreme razmišljaju i o igranju u Evropi. Dobili su i prvog protivnika na tom putu.

Igraće protiv kazahstanskog Kairata koji je savladao Makabi iz Haife. Već su imali negativno iskustvo sa tim klubom, pošto su 2015. godine poraženi u dvomeču, pa će tako u predstojećim duelima u Almatiju (21. jula) i Beogradu (28. jul) pokušati da se revanširaju.Ipak, pre tog duela ih čeka meč sa Vošom i to pred publikom koja je jedva čekala da bude "vetar u leđa" svojim miljenicima.

Prisetite se i kako je izgledao taj dres sa kraja prošlog veka:

Tagovi