GORI!

ONA GORI, ZATO JE NAPRAVILA HAOS U REAL MADRIDU: Optužili je da im je iscrpela mega zvezdu, Florentino bio besan! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Venecuelanska manekenka je opet u centru pažnje zbog vrelih slika sa letovanja, a kada je bila u vezi sa Mesutom Ozilom mediji su je napadali da ga "previše umara"!

Izvor: instagram/screenshot/aidayespica27official

Venecuelanska lepotica Aida Jespika opet je u centru pažnje! Bivša supruga nekadašnjeg reprezentativca Italije Matea Ferarija ponovo je oduševila serijom provokativnih fotografija sa letovanja.

Jespika je poznata kao devojka koja je bila sa nekoliko poznatih fudbalera, a najviše prašine podigla je njena veza sa Mesutom Ozilom. Sa njim je bila dok je igrao u Real Madridu, a Florentino Perez je nekoliko puta kritikovao tu vezu.

 Čelnik Reala poznat po zapaljivim izjavama tada je istakao da je Ozil redovno išao privatnim avionom kako bi se viđao sa Aidom, te da je zbog toga u klub stizao iscrpljen. 

"Upoznala sam Mesuta u klubu u Madridu i jednom me je posetio u Milanu. Nisam imala ništa sa njegovim odlaskom iz Real Madrida", rekla je Jespika kada su se pojavile glasine da je Florentino Perez baš zbog veze sa njom rešio da ga proda Arsenalu.

Pogledajte vatrenu Venecuelanku: